HLS XL

Standard pris pr. STK

(ekskl. moms)

349,00  Ekskl. moms

Markedets bedste forsikringsgodkendte lås – nu også i XL størrelse

Højsikkerheds-containerlås HLS XL – til brug på Trailer, Jernbane, Containerskib, byggepladser og lager. Med XL låsen opnår du op til 56 cm spændvidde og ekstra længde på armering.
Vores VdS-certificerede containerlås er med sit lette men stærke design i rustfrit sikkerhedsstål sikret mod tyveri. VdS er et tysk forsikringscertifikat der anerkendes bredt i store dele af Europa. Låsen er med sin unikke indbyggede anti-bore lås sikret mod boreforsøg – og sikret mod al slags vejr med beskyttelseskappe. Låsen er yderligere også sikret mod boltsaks da den ikke er baseret på en hængelås som mange af markedets andre modeller.
HLS XL er på trods af størrelsen stadig både let og transportabel med sin vægt på 4.4kg, og kan monteres på få sekunder af en enkelt person.

Skræddersyet til dit behov

Det er ikke kun selve låsene, der er enkle. Det er vores nøglesystem også, for vi ved, at vores kunder har forskellige behov. Derfor kan du bestille flere nøgler til samme lås, så du ikke skal dele nøgle med dine medarbejdere og kolleger. Du kan også få samme nøgle til at gælde til flere forskellige låse, hvis du har flere containere i brug. Det er også muligt at efterbestille flere nøgler.

Tekniske informationer
Materiale Rustfrit sikkerheds-stål AISI 304 /1.4301 8mm elektropoleret.
Vægt 4.4kg
Dimensioner Længde 440mm x Højde 95 MM x Bredde 57mm.
Certificering VdS certifikat M120307.
Indsats Længde min-max 290mm – 560mm.
Indstilbar 1.5 cm / 0.59” trin.
Medfølger Nøgler 3stk – flere kan efterbestilles.
Låsetype Intern anti-bore lås med hærdet stålkerne.

Datablad

Select your currency
EUR Euro