Dansk design til hele Europa

High Lock Security er en lille dansk iværksættervirksomhed fra Sønderborg med kunder i hele Europa. Den blev etableret af Hans Jørgen Auerbach i år 2000 og bliver stadig drevet af familien.

Forsikringsmanden, der ville sætte en stopper for indbrud

Det var egentlig ikke, fordi Hans Jørgen Auerbach altid havde drømt om at være hverken opfinder eller iværksætter. Men da han efter mange år som først speditør og siden forsikringsmand utallige gange havde ærgret sig over indbrud i lastbilscontainere, kølevogne, sættevogne samt lagercontainere ved butikker og på byggepladser på grund af for dårlige låse, satte han sig alligevel for at udvikle en bedre løsning. Han ville opfinde et låsebeslag, der var både stærkt, solidt og sikkert, men også kompakt og enkelt at bruge. Han allierede sig derfor med sin bror Gerhard Auerbach, der var svejser, og i 2000 kom den første HLS lås på markedet.

Selv om Hans Jørgen Auerbach var lidt af den gamle skole – i hvert fald når det kom til markedsføring – fandt låsene via mund-til-mund metoden hurtigt vej til kunder i ikke bare Danmark, men hele Europa. Webshop brugte han ikke. Så sent som i 2020 fik alle kunderne deres ordrebekræftelse via fax.

Da Hans Jørgen Auerbach uventet døde i 2021, overtog hans svigersøn Peter Dubgaard firmaet. Peter Dubgaard er egentlig uddannet automatikmekaniker og lærer, men han har i mange år også drevet egen iværksættervirksomhed inden for produkter til urolige skolebørn.

Mere end 20 år på bagen – og stærkere end nogensinde

Den første lås, som kunne leve op til kravene, var klar allerede i år 2000. Men High Lock Security har løbende udviklet på modellerne gennem årene for at imødekomme ønsker fra kunderne. Og for hele tiden at være på forkant med indbrudstyvenes metoder. Det betyder blandt andet, at vi har udviklet en model med ekstra armering samt en XL-udgave med endnu mere spændvidde.

Missionen for High Lock Security har altid været at designe og fremstille containerlåse, der både er stærke, solide og tyverisikre, men også helt enkle at bruge. Eller med andre ord: Markedets bedste låsebeslag til containere.

Den helt store nyhed kom dog i 2021, hvor vi efter flere års tilløb fik den tyske VdS certificering – endda for højeste sikringsklasse. Den er svær at opnå, og den er et vigtigt bevis på, at vores containerlåse er helt i særklasse, når det gælder både kvalitet og sikkerhed.

Klar til at prøve markedets bedste containerlås? Vi giver fragten.

Select your currency
EUR Euro