Derfor er vores HLS låse helt særlige

Stor spændvidde

Brugbar fra 26 til 56 cm afstand mellem låsestængerne.

Vejrbestandig

Rustfrit 6 mm stål med ekstra beskyttelseskappe over lås.

Tyverisikker

Hærdet stål-kerne beskytter mod forsøg på at bore lås.

Brugervenlig

Én person kan åbne eller lukke låsen på 5 sekunder.

ekstra nøgler

Flere nøgler til én lås – eller én nøgle til mange låse.

Transportabel

Er ikke fastmonteret, ca. 30 cm lang og vejer 3,5 kg.

Certifikat

Vi har papirer på kvaliteten

Hos HLS har vi bevis på, at vores containerlåse er præcis så stærke og indbrudssikre, som vi siger. Vi har nemlig fået den tyske VdS certificering, som blandt andet betyder, at vores kunder i en lang række lande kan få deres varer forsikret mod indbrud.

Certificeringen er en af de sværeste at få, og vores låse blev udsat for forsøg på hærværk og indbrud med både hammer, mejsel og boremaskine. Alle forsøgene mislykkedes, og vores låse kunne godkendes.

Kvalitet og pris hænger ikke altid sammen

Vores containerlåse er ikke de billigste på markedet. Og de er langtfra de dyreste. Til gengæld er de blandt de allerstærkeste og sikreste – lavet i 6mm rustfri stål.

Når vi kan sælge et topprodukt til en fair pris, skyldes det blandt andet den enkle konstruktion, der ligger bag låsene. En enkelhed, der ovenikøbet gør låsene ekstra brugervenlige. Investeringen i en HLS lås er tjent hjem mange gange første gang, du oplever et mislykket indbrudsforsøg.

Få styr på nøglerne

Det er ikke kun selve låsene, der er enkle. Det er vores nøglesystem også, for vi ved, at vores kunder har forskellige behov. Derfor kan du bestille flere nøgler til samme lås, så du ikke skal dele nøgle med dine medarbejdere og kolleger. Du kan også få samme nøgle til at gælde til flere forskellige låse, hvis du har flere containere i brug. Det er også muligt at efterbestille flere nøgler.

Hvordan det virker

Monteringsvejledning

1. Hold låsen midtpå i én hånd, sæt nøglen i låsen med den anden hånd og drej nøglen for at åbne låsen.

2. Træk nu beslagene fra hinanden.

3. Anbring glidebeslaget omkring den højre roterende dørstang, og det faste beslag med låsen rundt om den venstre svingdørbjælke (beslagene skal pege bagud). Skub det sammen, så beslagene er så tæt som muligt på den respektive rotationsstang.

4. Lås med nøglen.

5. Skru hætten tilbage på låsehuset og kontroller, at beslagene sidder

* Vigtigt:

• Husk grundig rengøring samt oliering af beholderlåsen en gang om måneden.

Select your currency
EUR Euro